Almere > Lezing van Aleksandra Suchowska: Rond is Gezond. Architectuur van de toekomst

Lezing

31 maart 2016 

Almere
Lezing van Aleksandra Suchowska: Rond is Gezond. Architectuur van de toekomst
www.OLAarchitecten.nl

Borrel: 17:00 - 20:00 uur 
Lezing: 18:00 uur
@ Waar: WTC Carlton Tower, P.J. Oudplein 4, Almere-Stad

Aleksandra Suchowska heeft de lezing tijdens de BitterBallenBorrel voor ondernemers.
www.bitterballenborrel.nl
 

Lezingen: Rond is Gezond

Ing. Aleksandra Suchowska MArch houdt bij BitterBallenBorrel(s) de lezing over de relatie tussen de vorm in architectuur en de mens. “De architectuur van nu zal moeten veranderen”, zei ze.

Zij is een visionaire Architect, Innovator & Kunstenaar en ze nodigt jou en alle andere ambitieuze ondernemers, architecten, ontwerpers, interieurarchitecten, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen uit voor de lezing over de architectuur van de toekomst.

Na deze presentatie word je bewuster over de positieve invloed van ronde vormen in architectuur op de psychofysische gezondheid van de mens. Mensen die in een organische architectuur leven of werken krijgen meer energie, ze worden rustiger, gezonder, productiever, creatiever en gelukkiger.

Ze vertelt over het wetenschappelijk onderzoek dat ze heeft gedaan om deze stelling te onderbouwen. Je ontvangt inzicht in hoe het brein reageert op ronde vormen. Het wordt nu duidelijk voor jou waarom de architectuur van de toekomst organisch is en waarom het zo beter is voor alle mensen. Je ontvangt ook een aantal tips hoe je die kennis zelf eenvoudig in de praktijk kunt toepassen.

Voor architecten is het belangrijk projecten te realiseren die niet alleen mooi zijn maar ook een gezonde basis voor jou als opdrachtgever leveren. Projecten die het welzijn van jouw als klant ondersteunen. Het geeft haar veel energie zo bij te dragen aan het welzijn van niet alleen haar klanten, aan jou maar ook aan de klanten van collega architecten en op die manier aan de economie en de maatschappij.

Op deze manier creëert Aleksandra Suchowska architectuur projecten

 

date article