ArchitectenWeb > Publicatie over het debat: ‘De architectuur van de toekomst’

Debat

ArchitectenWeb 
Publicatie over het debat: ‘De architectuur van de toekomst’
21 november, 19:30-21:00
www.olaarchitecten.nl

‘Rond is gezond’, onder die noemer vindt op 21 november in de Centrale Bibliotheek van Rotterdam een debat plaats over organische architectuur. Voorafgaand zijn er lezingen van de architecten Aleksandra Suchowska en Robert Winkel.

Hoewel er onderzoek is gedaan naar de invloed van ronde en zachte vormen in de architectuur op de gezondheid van de mens, is niet iedereen overtuigd van dat positieve effect. Maar wat als wetenschappelijk onderzoek onomstotelijk bewijst dat organische architectuur de gezondheid bevordert, zo vraagt de organisatie van de debatavond zich af, zouden we dan kiezen voor deze bouwvorm?

Bij de debatavond ‘De architectuur van de toekomst’ gaan sprekers en inspirators in op verschillende facetten van organische architectuur. Sprekers op de avond zijn Robert Winkel (architect, directeur Mei Architects & Planners) en Aleksandra Suchowska (architect, CEO OLA architecten, gespecialiseerd in organische architectuur).

Voor het debat schuiven aan: Thomas van Rompay (psycholoog, assistent-professor aan de TU Twente) en Lucas ter Hall (architect, 3D printer specialist, partner bij Studio RAP). Moderator van de avond is Rob Kroonen (directeur KS Connect, Specialist Building Products).

Aanmelden voor het evenement is verplicht.

http://www.architectenweb.nl/aweb/agenda/agendadetail.asp…

date article